/Ronnie Coleman árulja a házát
ronnie-coleman-haza-elado

Ronnie Coleman árulja a házát

Az elmúlt negyedszázadban rengeteg videót forgattak a testépítő legenda, Ronnie Coleman konyhájában és otthoni edzőtermében. Amikor 26 évvel ezelőtt megvásárolta a házát, még főállású rendőr volt a texasi Arlingtonban és egy évre volt attól, hogy megnyerje első Mr. Olympia címét.

A kétszintes, öt hálószobás, három fürdőszobás ház több mint elég nagynak tűnik még egy olyan óriás számára is, mint Coleman. Viszont nemrég vette észre a gyuras.hu, hogy elkezdték hirdetni a házat 480000 dollárért.

Colemane eladó háza nem rossz vétel

Csak a hozzá tartozó otthoni edzőterem szűkös kicsit, és csak azért, mert a világ legjobb testépítője régebben annyi felszerelést pakolt oda, hogy többször is át kellett helyeznie a gépeket, hogy használhassa a kívánt gépet. A nehéz edzéseket a közeli Metroflex Gymben végezte. Az otthoni edzőterem a kardióra és az alkalmi, könnyebb súlyzós edzésekre szolgált, különösen a karok vagy a vállak edzésére, és a zene nagyon hangosan szólt.

Immár 18 éve, hogy Ronnie Coleman megnyerte rekordot jelentő nyolcadik Mr. Olympia-versenyét. Az 58 éves élő legenda házas, négy lánya van. Ronnie Coleman nemrég posztolta az Instagramon, hogy végre előrébb lép:

„26 év után végre eladom a szép otthonom, hogy nagyobb házba költözzek, ami elég nagy lesz a családom számára. Remélem, hogy valaki más is beleszeret, ahogy én beleszerettem. Úgy terveztem, hogy örökre itt maradok, de a feleségem nagyobb házat akart a növekvő lányainknak. Tudod, mit mondanak: Boldog feleség, boldog élet, és most jött el az idő. Ebben a házban van a valaha volt legjobb edzőterem és a valaha volt legjobb lakóhelyiségek. Most szereltünk be egy vadonatúj jacuzzit, amit a lányok imádnak. Tehát jöjjön ki egy látogatásra, ha valaki szeretne vásárolni egy kis történelmet.”

Ronnie Coleman döntése, hogy eladja legendás texasi Arlington-i házát, valamint annak ikonikus otthoni edzőtermét, érzelmeket kavart a rajongókban és a testépítő közösségben.

Többen azt mondták, hogy történelmi emlékhellyé kellene nyilvánítani a házat. Sokan megemlékeztek arról, hogy sok videót láttak, ami a konyhában készült meg az edzőteremben.

A ház egyedülálló helyet foglal el a sport történetében, és eladása egyszeri lehetőséget kínál arra, hogy valaki egy igazi testépítő örökséget birtokoljon.

Miközben Coleman és családja új útjára indul, a ház kétségtelenül állandó emlékeztetőül fog szolgálni arra az emberre, aki világszerte számtalan embert inspirált álmaik hajszolására és határainak feszegetésére.

Úgy tűnik a ház eladása nem megy olyan könnyen, ahogy azt szerették volna. 2023.04.14-én került fel a hirdetés a zillow.com ingatlan hirdetési oldalra 49500 dollárért, majd kétszer is csökkentettek a hirdetési áron. Miután egy hónapig szüneteltették a hirdetést, 2023.07.28-án került vissza, akkor már 490000 dollárért, majd 2023.08.10 lejjebb vitték az árat 480000 dollárra.

Az edzőterem többe került, mint a ház

Ronnie Coleman egykori testépítő és nyolcszoros Mr. Olympia győztes. A Mr. Olympia címet 1998-2005 között egymás után nyerte el. Ezért őt is a világ egyik legnagyobb testépítőjeként tartják számon. Valójában, mint szinte minden testépítőnek, Ronnie-nak is az edzőterme a kedvenc helye a világon.

Ronnie még a csökkent mozgásképessége ellenére sem hagyta abba az edzést a mai napig sem. Még mindig könnyű súlyokat emel. Közben egy podcast során több okot is kifejtett, hogy miért épített magának egy saját edzőtermet. Coleman azt mondta: “Többet fizettem az edzőteremért, mint a házamért. A ház körülbelül 125 000 dollár volt, az edzőterem pedig 200 000 dollár”.

“A legfontosabb dolog, amit szerettem volna, egy guggolóállvány volt. És egy fekvenyomó. A súlyzók 5 fontnál kezdődnek, és egészen 200 fontig mennek. De a fő ok, amiért saját edzőtermet akartam – hogy a saját zenémet játszhassam!”.